Снимка: БулфотоСъстоянието на прострелялото се с автомат момиче е стабилно.Това каза по

...
Снимка: БулфотоСъстоянието на прострелялото се с автомат момиче е стабилно.Това каза по
Коментари Харесай

Стабилизирано е състоянието на курсантката, която се простреля с автомат във Военния университет

Снимка: Булфото

Състоянието на прострелялото се с автомат момиче е устойчиво.

Това сподели по телефона за БТВ бригаден военачалник Пламен Богданов, шеф на Националния боен университет " Васил Левски ". Той разкри какво се случва с курсантката, която се протреля нощес, до момента в който почиства персоналното си оръжие. 

" Към момента имаме малко информация за случая. Ясно е, че при разчистване на оръжието е създаден изстрел. Простреляла се е в гърдите, малко над сърцето, само че сърцето не е наранено. В болничното заведение във Велико Търново съумяха да спрат кръвотечението и да стабилизират положението ѝ, което е такова и все още ", сподели още той.

" Почиствала е автомат " Калашников ". В стаята е имало и други хора, само че следствието ще даде повече информация. Момичето е на 20 години и е втора година курсант. Справя се чудесно и за това е назначена за пълководец на поделение. Не съм чувал за различен подобен случай в университета. Нека оставим следствието да си свърши работата и тогава да разясняваме ", съобщи бригаден военачалник Богданов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР